REFRESHING ICE GEL

Освежаващ леден гел

кат.№ 492 – Gel fraicheur vive – 50 ml
кат.№ 679 – Gel fraicheur vive – 125 ml.
Cosmetic products

Освежаващият леден гел незабавно успокоява напрежението и премахва умората от Вашите крака. Още с първото намазване се чувствате комфортно и освежени.

ПРЕДИМСТВА: Този гел дава приятна свежест и незабавно успокоява напрежението в ходилата Ви, като премахва и умората от Вашите крака, създава Ви комфорта да се чувствате отпочинали и спокойни. Не позволява свиването на кръвоносните съдове на крайниците и образуването на оттоци.Не е мазен и не лепка, което позволява веднага след намазването да обуето своя чорапогащник или чорапи без каквото и да е притеснение.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Прилага се два пъти дневно – преди да излезете по работа и след завършване на активната част за Вас от деня. При нанасянето му масажираме внимателно стъпалата на краката, като се работи в посока от ходилото към глезена и прасеца .

Само за външна употреба!

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Gingko Biloba – активира микроциркулацията на кръвта + противовъзпалително

Horse Chestnut – съдосвиващо и тонизиращо + съдоразширяващо + против оттоци

Menthol – съдоразширяващо + освежаващо

Menthyl Lactate – дългосрочно освежаващо действие

Съставки: Aqua –Alcohol Denat-Ginkgo Biloba- Cyclomethicone-Aesculus Hippocastanum –Menthyl Lactate Propylene Glycol- Polyacrylamide –C1314 Isoparaffi n-Laureth 7-Menthol- PEG 36 Castor Oil- Citronelly - Methylcrotonote Parfum-Imidazolidinyl Urea-Benzyl Salicycalte-Citronellol Limonene-Hexyl Cinnamal – Butylphenyl-Methylpropional Linalool-CI 42090